KnitPro Symfonie Starter Set -pyöröpuikkosetti
KnitPro Symfonie Starter Set -pyöröpuikkosetti KnitPro Symfonie Starter Set -pyöröpuikkosetti

KnitPro Symfonie Starter Set -pyöröpuikkosetti

KnitPro
35,90 €
Sisältää alv. 24 %

KnitPron Symfonie Starter -puikkosetti mahdollistaa 9 eri puikkovaihtoehtoa. Pyöröpuikot mahtuvat pieneen tilaan ja on helpot kuljettaa mukana.

Saatavuus 1 kpl

KnitPron Symfonie Starter -puikkosetti mahdollistaa 9 eri puikkovaihtoehtoa. Pyöröpuikot mahtuvat pieneen tilaan ja on helpot kuljettaa mukana. Setissä on koivupuikot 4.0, 5.0 ja 6.0 mm, kaapelit 60, 80 ja 100 cm sekä 1 x kaapeliliitin (mahdollistaa kaapeleiden liittämisen toisiinsa), 6 stopparia, 3 avainta, nepparilla suljettava säilytyspussi. Puikot on valmistettu koivusta.

 

Arvostelut 0 arvostelua

Arvostele tuote ja osallistu arvontaan!

Jaa mielipiteesi tuotteesta kanssamme. Voit jättää tuotearvostelun tuotetietojen yläpuolelta kohdasta "arvostelut". Klikkaa sitten sivun oikeasta reunasta kohtaa "kirjoita arvostelu". Arvostelua varten sinun ei tarvitse kirjautua. Voit arvostella tuotteen myös, jos olet tehnyt hankintasi kivijalkaliikkeestämme. 

 Arvomme joka kuukausi kaikkien verkkokauppaamme tuotearvostelun jättäneiden kesken yllätyspalkinnon. Arvontaan osallistuminen edellyttää tuotearvostelun lisäksi yhteystietolomakkeen täyttämistä.

Lomakkeelle pääset klikkaamalla tästä>>

Voittajaan olemme yhteydessä sähköpostitse.