Lamana Piura Arte, käsinvärjätty alpakkalanka
Lamana Piura Arte, käsinvärjätty alpakkalanka Lamana Piura Arte, käsinvärjätty alpakkalanka Lamana Piura Arte, käsinvärjätty alpakkalanka Lamana Piura Arte, käsinvärjätty alpakkalanka

Lamana Piura Arte, käsinvärjätty alpakkalanka

Lamana
13,90 €
Sisältää alv. 24.00 %

Lamana Piura Arte on ylellisen pehmeää käsinvärjattyä babyalpakkaa. Piurasta neulot upeat pitsihuivit ja kaksinkertaisena neulepuserot ja jakut.

Saatavuus 6 kpl

Lamana Piura Arte on ylellisen pehmeää babyalpakkaa. Piurasta neulot upeat pitsihuivit ja kaksinkertaisena muut asusteet, neulepuserot ja jakut herkimmällekin iholle. Käsinvärjätyn langan värikartalta löydät kauniit murretut sävyt.

100% babyalpakka

50 g = 400 m

Tiheys: 36 s = 10 cm

Puikkosuositus: 2 - 4 mm

Käsinpesu

Valmistettu Perussa

8162428
lamana_piura_arte_babyalpakka_lankalamana_piura_arte_kasinvarjatty_alpakkalankahuivilanka_baby_alpaca_hand_dye_lamana_piura_artepiura_arte_hand_dye_baby_alpakka_lanka_lamana


Alla olevat neuleet on neulottu kaksinkertaisella langalla.
neulottu_pipo_baby_alpakkaa_ohje_lamana_piuranaisten_neulottu_poolo_pusero_alpakkaa_ohje_lamana_piurapitsihuivi_ohje_lamana_piura_baby_alpaca
Myssy, 54 - 57 cm
Menekki: 50 g
Ohje: Kotiliesi Käsityö 7/2016
Poolopusero, koot S - XXL
Menekki: 450 -600 g
Ohje: Kotiliesi Käsityö 1/2017
Pitsihuivi, 70 x 150 cm
Menekki: 200 g
Ohje: Kotiliesi Käsityö 5/2017

Paino:
50 g
Arvostelut 0 arvostelua
UUTUUDET
7,50 € 9,95 €

Fortissima Cotton Stretch on pehmeä, joustava kesäsukkalanka vintage väreissä. Yhdestä kerästä polvisukat tai kaksi paria varrettomia.

11,90 €

Prym Ergonomics Carbon sukkapuikoissa on pisaranmuotoiset kärjet ja kolmiomainen varsi. Hiilikuidulla vahvistettua synteettistä materiaalia.

12,65 €

Prym Ergonomics Carbon sukkapuikoissa on pisaranmuotoiset kärjet. Materiaali kestävää hiilikuidulla vahvistettua synteettistä materiaalia.

4,88 € 6,10 €

Addin paksu virkkuukoukku on kevyttä muovia. Miellyttävän tuntuinen virkkuukoukku paksulle langalle. Koko on painettu koukkuun. Valmistettu Saksassa.

3,65 €

Konepestävä pehmeä sukkalanka teetee Pallas sopii kaikenlaisiin neuleisiin kuten sukkiin, lapasiin, jakkuihin ja puseroihin.

4,00 €

Konepestävä sukkalanka teetee Salla sopii kaikenlaiseen neulontaan ja virkkaukseen, kuten sukkiin, lapasiin, jakkuihin ja puseroihin.