Muud Oslo XL puikkokotelo sukkapuikoille, nahkaa
Muud Oslo XL puikkokotelo sukkapuikoille, nahkaa Muud Oslo XL puikkokotelo sukkapuikoille, nahkaa Muud Oslo XL puikkokotelo sukkapuikoille, nahkaa Muud Oslo XL puikkokotelo sukkapuikoille, nahkaa Muud Oslo XL puikkokotelo sukkapuikoille, nahkaa

Muud Oslo XL puikkokotelo sukkapuikoille, nahkaa

Muud
59,00 €
Sisältää alv. 24.00 %

Tanskalaisen Muudin nahkaiseen puikkokoteloon mahtuu 18 sukkapuikkosettiä koossa 2.5 - 5 mm. Myös pussin takana on tasku puikoille ja/tai käsityötarvikkeille.

Saatavuus 1 kpl

Tanskalaisen Muudin nahkaiseen puikkokoteloon mahtuu 18 sukkapuikkosettiä koossa 2.5 - 5 mm. Myös pussin takana on tasku, jossa voi säilyttää puikkoja ja muita käsityötarvikkeita. Käsintehty puikkokotelo on valmistettu aidosta nahasta. Suljetaan nepparilla. Koko 28 x 22 cm. Nahassa ei ole viimeistelykäsittelyitä, joten se patinoituu käytössä ajan myötä uniikin näköiseksi. Samasta syystä saattavat päästää väriä.

Arvostelut 0 arvostelua
UUTUUDET
10,00 €

Collection d´Artin kanavatyöpaketti sisältää painetun kanavatyöpohjan, langat (100% puuvilla), neulan ja ohjeet.

15,00 € 23,00 €

Prymin pitkille puikoille suunnitellussa puikkokotelossa säilytät myös muut puikkosi.

20,60 €

Anchorin kirjontapaketeissa on mukana kaikki tarvittava kirjontatyön aloittamiseen. Valmis paketti on myös kiva antaa lahjaksi.

4,90 €

Perfect Crochet Maxi on tiukkakierteinen merseroitu puuvillalanka virkkaamiseen ja neulontaan. Ohut lanka sopii erityisesti verhoihin ja liinoihin.

4,50 € 12,30 €

Gedifra Lana Mia on 4-säikeinen merinovillasukkalanka kakkukerällä. Yhdestä kerästä saat kaksi samanlaista sukkaa. Kerästä isompikin sukkapari.

12,50 €

Smc Lovely Mohair on kevyttä ja pörröistä mohairlankaa muhkealla kerällä. Yhdestä kerästä neulot suuren huivin 5 mm:n puikoilla. Ohjeet saat langan mukana.