Muud Stockholm puikkokotelo, nahkaa
Muud Stockholm puikkokotelo, nahkaa Muud Stockholm puikkokotelo, nahkaa Muud Stockholm puikkokotelo, nahkaa Muud Stockholm puikkokotelo, nahkaa Muud Stockholm puikkokotelo, nahkaa Muud Stockholm puikkokotelo, nahkaa Muud Stockholm puikkokotelo, nahkaa Muud Stockholm puikkokotelo, nahkaa Muud Stockholm puikkokotelo, nahkaa

Muud Stockholm puikkokotelo, nahkaa

Muud
79,00 €
Sisältää alv. 24.00 %

Nahkaiseen Muud Stockholm puikkokoteloon mahtuu 12 paria koottavien pyöröpuikkojen kärkiä. Kotelossa on myös 3 taskua kaapeleille ja iso vetoketjutasku.

Saatavuus 2 kpl

Tanskalaisen Muudin nahkaiseen puikkokoteloon mahtuu 12 paria koottavien pyöröpuikkojen kärkiä koossa 2.5 mm – 8 mm. Sopii myös 15 cm:n sukkapuikoille. Kotelossa on myös kolme taskua kaapeleille ja iso vetoketjulla suljettava tasku muille käsityötarvikkeille. Käsintehty puikkokotelo on valmistettu aidosta nahasta. Suljetaan nepparilla. Koko 38 x 31 x 8 cm. Nahassa ei ole viimeistelykäsittelyitä, joten se patinoituu käytössä ajan myötä uniikin näköiseksi. Samasta syystä saattavat päästää väriä.

Arvostelut 0 arvostelua
UUTUUDET
12,60 €

Pirtin Kehräämön Karstavillalanka on 100% suomalaisen lampaanvillaa. Langasta neulot lämpimät, kestävät neuleet kuten tikkurineuleen. Sopii myös kudontaan.

35,00 €

KnitPron Symfonie Starter -puikkosetti mahdollistaa 9 eri puikkovaihtoehtoa. Pyöröpuikot mahtuvat pieneen tilaan ja on helpot kuljettaa mukana.