Papatya Cake / Kek
Papatya Cake / Kek Papatya Cake / Kek Papatya Cake / Kek Papatya Cake / Kek Papatya Cake / Kek Papatya Cake / Kek Papatya Cake / Kek Papatya Cake / Kek Papatya Cake / Kek Papatya Cake / Kek Papatya Cake / Kek

Papatya Cake / Kek

6,00 €
10,00 €
Sisältää alv. 24.00 %

Herkullisen väriset Papatya Cake/Kek -lankakakut neulontaan ja virkkaamiseen. Pehmeä ja riittoisa akryylilanka sopii myös villa-allergisille.

Saatavuus 18 kpl

Herkullisen värisistä Papatya Cake /Kek -lankakakuista valmistuvat neuleet, asusteet ja kodin tekstiilit neulomalla ja virkkaamalla. Yhdestä kerästä iso huivi. Pehmeä kutittamaton lanka on premium akryyliä, joten se sopii hyvin myös villa-allergisille.

100% premium akryyli

150 g = 540 m

Tiheys: 22 s = 10 cm

Puikko- ja koukkusuositus: 4 - 5 mm

Pesu 30 asteessa

200201203204205
papatya_cake_kek_lankakakku_huivilankapapatya_cake_lankakakut_raitalankapapatya_cake_kek_akryylilanka_villa_allergisellelankakakku_papatya_cake_kek_akryylinen_huivilankapapatya_cake_kek_neulottu_virkattu_huivi_yhdestä_kerästä
206207208212217
pehmeä_kutittamaton_huivilanka_papatya_cake_lankakakkupapatya_cake_huivilanka_akryylilanka_rainbow_lankakakku_lankakakuthuivilangat_papatya_cake_kek_akryylilangat_vauvalanka_vauvalangatraitalanka_huivilanka_neulotut_virkatut_peitot_viltitpapatya_cake_kek_lankakakku_lankakakut_huivilanka_huivilangat_kutittamaton_pehmeä_akryylilanka

Rajoitettu erä!

Paino:
150 g
Arvostelut 0 arvostelua
UUTUUDET
11,00 €

SMC Ombré Dream on pehmeä liukuvärjätty bouclé-lanka isolla 200 g:n kerällä. Yhdestä kerästä neulot helpon ponchon. Ohje langan mukana.

23,60 €

Virkkuukoukkusetissä on 10 ergonomista koukkua. Koukun varsi on pehmeä ja koko on stanssattu varteen. Kiva lahja niin aloittelijalle kuin himovirkkaajallekin.

3,30 €

SMC Cleany tekee siivouksestakin hauskaa. Pirteän hauskat tiskirätit ja Tawashi-pesusienet neulot ja virkkaat Cleanysta nopeasti. Soveltuu astioidenpesuun.

3,00 €

DMC:n Mouliné Light effects muliinilanka hohtaa pimeässä. Käytä esim. korostamaan kirjontatyön yksityiskohtia. 6-säikeinen lanka 8m:n tokalla.

7,40 €

Adriafil Primula on erittäin pehmeää extra fine merinovillaa, joka soveltuu herkimmällekin iholle. Konepestävä lanka sopii herkimmällekin iholle.

10,05 €

Perfect Premium on pehmeä dk-vahvuinen sukkalanka sukkiin, lapasiin, villatakkeihin, -puseroihin ym. Vyötteessä sukkien kokotaulukko.