Perfect Basic Color -sukkalanka
Perfect Basic Color -sukkalanka

Perfect Basic Color -sukkalanka

Perfect
11,25 €
Sisältää alv. 24.00 %

Perfect Basic Color paksumpi 8-säikeinen sukkalanka. Langan värit raidoittuvat omassa sävyssään muodostaen tummempia ja vaaleampia raitoja. Kerästä sukkapari.

Saatavuus 38 kpl

Perfect Basic Color paksumpi 8-säikeinen sukkalanka. Langan värit raidoittuvat omassa sävyssään muodostaen tummempia ja vaaleampia raitoja. Yhdestä kerästä neulot nopeasti aikuisten sukkaparin. Vyötteen takana on kokotaulukko. Pehmeä lanka sopii erinomaisesti myös neuletakkeihin, puseroihin ja jakkuihin.

75% villa, 25% polyamidi

150 g = 300 m

Tiheys: 20 s = 10 cm

Puikkosuositus: 3½ - 4 mm

Konepesu 40 asteessa

Valmistettu Italiassa

Rajoitettu erä!

perfect-basic-color-8-saikeinen-sukkalanka-raitalanka-yleislanka-villasukat-paksumpi-sukkalanka-sukkalangat-saapassukat-saapassukkalanka


Paino:
150 g
Arvostelut 0 arvostelua
UUTUUDET
4,45 €

Istex Lettlopista neulot kauniit islantilaiset kirjoneuleet. Islantilainen villa sopii hyvin ulkoiluneuleiisin sillä se hylkii kosteutta, on lämmin ja hengittäv

9,50 €

Koristele pipot, ponchot, huivit ja muut asusteet suloisen pehmoisilla tekoturkistupsuilla. Tupsun halkaisija noin 6 cm.

8,00 €

KnitPron Zingit on kevyet ja kestävät alumiinipuikot. Hauskan värisillä puikoilla on ilo neuloa.

8,00 €

KnitPron Zingit on kevyet ja kestävät alumiinipuikot. Hauskan värisillä puikoilla on ilo neuloa.

10,20 €

Prymin Ergonomics pyöröpuikoissa on pisaranmuotoiset kärjet ja kolmiomainen varsi. Muovipäällystetty teräskaapeli ei kierry spiraalille. Höyhenenkevyet puikot.

6,50 €

Heijastavilla akryylihelmillä viimeistelet neule- ja virkkuutyösi. Kiinnitä helmiä koristeeksi tai käytä yksin esim. laukkuun kiinnitettäviin koruihin yms.