Pientä ja lämpöistä -neulekirja käsineistä ja myssyistä
Pientä ja lämpöistä -neulekirja käsineistä ja myssyistä Pientä ja lämpöistä -neulekirja käsineistä ja myssyistä Pientä ja lämpöistä -neulekirja käsineistä ja myssyistä Pientä ja lämpöistä -neulekirja käsineistä ja myssyistä Pientä ja lämpöistä -neulekirja käsineistä ja myssyistä Pientä ja lämpöistä -neulekirja käsineistä ja myssyistä Pientä ja lämpöistä -neulekirja käsineistä ja myssyistä Pientä ja lämpöistä -neulekirja käsineistä ja myssyistä

Pientä ja lämpöistä -neulekirja käsineistä ja myssyistä

teetee
35,20 €
Sisältää alv. 10 %

Pientä ja lämpöistä -kirja syventyy lämmittävien asusteiden maailmaan. Kirjassa on 42 selkeää ohjetta erilaisiin myssyihin, lapasiin ja käsineisiin.

Saatavuus 3 kpl

Pientä ja lämpöistä -kirja syventyy lämmittävien asusteiden maailmaan. Kirjassa on selkeät neuleohjeet noin kahteenkymmeneen erilaiseen myssyyn ja sama määrä erilaisia lapasten ja käsineiden ohjeita. Malleista löytyy helppoja malleja vasta-alkajille ja haastavampia ohjeita edistyneille neulojille.

Malleissa on käytetty monipuolisesti erilaisia neuletekniikoita: pintaneuleita, palmikoita ja kirjoneuleita. Kirjassa riittää neulottavaa useammaksi talveksi!Niina Kaakkurivaara on toiminut 20 vuotta tekstiilisuunnittelijana ja hän on Tekstiiliteollisuus Oy:n omistaja/yrittäjä. Hän on hurahtanut neuleisiin ja neulomiseen työnsä myötä ja päivätyön lisäksi suunnittelee vapaa-ajalla neuleita omalle teetee-tuotemerkille, käsityölehdille ja nyt ensimmäistä kertaa omaa neulekirjaa varten.

359 sivua. 42 neuleohjetta.

Paino:
1500 g
Arvostelut 0 arvostelua

Arvostele tuote ja osallistu arvontaan!

Jaa mielipiteesi tuotteesta kanssamme. Voit jättää tuotearvostelun tuotetietojen yläpuolelta kohdasta "arvostelut". Klikkaa sitten sivun oikeasta reunasta kohtaa "kirjoita arvostelu". Arvostelua varten sinun ei tarvitse kirjautua. Voit arvostella tuotteen myös, jos olet tehnyt hankintasi kivijalkaliikkeestämme. 

 Arvomme joka kuukausi kaikkien verkkokauppaamme tuotearvostelun jättäneiden kesken yllätyspalkinnon. Arvontaan osallistuminen edellyttää tuotearvostelun lisäksi yhteystietolomakkeen täyttämistä.

Lomakkeelle pääset klikkaamalla tästä>>

Voittajaan olemme yhteydessä sähköpostitse.