Pientä ja lämpöistä -neulekirja käsineistä ja myssyistä
Pientä ja lämpöistä -neulekirja käsineistä ja myssyistä Pientä ja lämpöistä -neulekirja käsineistä ja myssyistä Pientä ja lämpöistä -neulekirja käsineistä ja myssyistä Pientä ja lämpöistä -neulekirja käsineistä ja myssyistä Pientä ja lämpöistä -neulekirja käsineistä ja myssyistä Pientä ja lämpöistä -neulekirja käsineistä ja myssyistä Pientä ja lämpöistä -neulekirja käsineistä ja myssyistä Pientä ja lämpöistä -neulekirja käsineistä ja myssyistä

Pientä ja lämpöistä -neulekirja käsineistä ja myssyistä

teetee
35,20 €
Sisältää alv. 10.00 %

Pientä ja lämpöistä -kirja syventyy lämmittävien asusteiden maailmaan. Kirjassa on 42 selkeää ohjetta erilaisiin myssyihin, lapasiin ja käsineisiin.

Saatavuus 1 kpl

Pientä ja lämpöistä -kirja syventyy lämmittävien asusteiden maailmaan. Kirjassa on selkeät neuleohjeet noin kahteenkymmeneen erilaiseen myssyyn ja sama määrä erilaisia lapasten ja käsineiden ohjeita. Malleista löytyy helppoja malleja vasta-alkajille ja haastavampia ohjeita edistyneille neulojille.

Malleissa on käytetty monipuolisesti erilaisia neuletekniikoita: pintaneuleita, palmikoita ja kirjoneuleita. Kirjassa riittää neulottavaa useammaksi talveksi!Niina Kaakkurivaara on toiminut 20 vuotta tekstiilisuunnittelijana ja hän on Tekstiiliteollisuus Oy:n omistaja/yrittäjä. Hän on hurahtanut neuleisiin ja neulomiseen työnsä myötä ja päivätyön lisäksi suunnittelee vapaa-ajalla neuleita omalle teetee-tuotemerkille, käsityölehdille ja nyt ensimmäistä kertaa omaa neulekirjaa varten.

359 sivua. 42 neuleohjetta.

Paino:
1500 g
Arvostelut 0 arvostelua
UUTUUDET
12,50 €

Tästä mukista kelpaa juoda kahvit ja teet. Kupin koko 500 ml. Saatavana pinkki ja harmaa. Hauska lahjaidea neulojalle.

4,40 €

Borgo de' Pazzi Luna on pehmeä sekoitus villaa, alpakkaa ja akryyliä. Hahtuvalankaa muistuttava Luna on omiaan kirjoneulepuseroissa ja -jakuissa sekä asusteissa

6,95 €

Esito Virkkuuulanka on 100% merseroitu puuvillalanka, joka sopii virkkaamisen ohella myös kankaankudontaan ja neulontaan.

9,20 €

Perfect Basic Color 3 Special Edition. Pastellisävyissä raidoittuva sukkalanka sukkiin, lapasiin, villatakkeihin, -puseroihin ym. Yhdestä kerästä sukkapari.

4,95 €

Schachenmayr Wash+Filz-it Fine on huovutukseen sopiva yksivärinen villalanka. Valmiit neuleet kutistuvat pesukoneessa huovutettaessa noin 30-40%.

5,50 €

Prym nypynpoistajalla poistat neuleistasi nypyt ja haituvat hellävaraisesti ilman reikiä.