Pirtin Kehräämö Karstavillalanka 140 tex x 2
Pirtin Kehräämö Karstavillalanka 140 tex x 2 2 vaaleanharmaa 3 keskiharmaa 4 tummanharmaa 6 beige

Pirtin Kehräämö Karstavillalanka 140 tex x 2

Pirtin Kehräämö
8,50 €
Sisältää alv. 24.00 %

Pirtin Kehräämön Karstavillalanka on 100% suomalaisen lampaanvillaa. Langasta neulot lämpimät kalastajaneuleet kuten tikkuriröijyn eli luotolaisen

Saatavuus 19 kpl

Pirtin Kehräämön Karstavillalanka on 100% suomalaisen lampaanvillaa. Karstalangasta neulot ja virkkaat puserot, jakut ja asusteet.  Lanka sopii erinomaisesti mm. suosittuun tikkuripaitaan ja muihin kalastajaneuleisiin. Kangaspuissa 2-säikeinen lanka sopii sekä loimeksi että kudelangaksi. Monikäyttöinen karstalanka sopii myös pesukoneessa huovutukseen.

Värjäämöttömän langan väri saadan sekoittamalla lampaanvillojen luonnonsävyjä keskenään. Langan valmistamisessa ei ole käytetty kemiallisisa käsittelyjä.

100% suomailasen lampaanvilla

100 g = 350 m, 140 tex x 2

Puikkosuositus: 2 - 2.5 mm

Käsinpesu, tuuletus

Valmistettu Suomessa

234
6
karstavilla-2-saikeinen-suomalainen-lampaanvilla-pirtin-kehraamo-luotolaisneule-tikkuripaita-luotolainen-kalastaja-neule-paita-pusero-tikkuröijytikkuroijy-lanka-luotolaispusero-kalastajaneule-paita-pusero-kalastaja-luotolainen-tikkuripaiat-suomalainen-lampaan-villa-lanka-pirtin-kehraamo-karstalankasuomalainen-lampaanvilla-lanka-karstalanka-karstavillalanka-tikkuri-neule-luotolainen-kalastajaneule-pirtin-kehraamo
Paino:
100 g
Arvostelut 0 arvostelua
UUTUUDET
12,50 €

Katia Kirei on pehmeää merinovillaa. Kutittamaton lanka sopii myös herkälle iholle. Muhkeasta langasta neulot kirjoneulepuserot, kaarrokeneuleet ja asusteet.

32,00 €

Katia Concept Somnium on hurjan pehmeä yhdistelmä superfine alpakkaa ja puuvillaa. Pörröisessä langassa on myös pienen pieniä paljetteja. Kerästä huivi.

30,00 €

Katia Merino Baby Degradé on suloisen pehmeää merinovillaa. Lanka ei kutita herkintäkään ihoa. Yhdestä kerästä huivi, vauvanpeitto tai -unipussi.

4,55 €

Borgo de' Pazzi New Cedro on kauniskierteinen villalanka. Lanka on omiaan kirjoneuleissa kuten islantilaispaidoissa ja norjalaisneuleissa. Sopii kankaankudontaa

8,95 €

Schachenmayr Wash+Filz-it Fine Multicolor on huovutukseen sopiva monivärinen villalanka. Valmiit neuleet kutistuvat pesukoneessa huovutettaessa noin 30-40%.

7,80 €

Scheepjes Downtown on suloisen pehmeää merinovillaa, joka sopii erityisesti vauvaneuleisiin ja asusteisiin. Riittoisasta langasta neulot myös jakut ja puserot.