Pirtin Kehräämö Karstavillalanka 140 tex x 2
Pirtin Kehräämö Karstavillalanka 140 tex x 2 2 vaaleanharmaa 3 keskiharmaa 4 tummanharmaa 6 beige

Pirtin Kehräämö Karstavillalanka 140 tex x 2

Pirtin Kehräämö
8,50 €
Sisältää alv. 24.00 %

Pirtin Kehräämön Karstavillalanka on 100% suomalaisen lampaanvillaa. Langasta neulot lämpimät kalastajaneuleet kuten tikkuriröijyn eli luotolaisen

Saatavuus 17 kpl

Pirtin Kehräämön Karstavillalanka on 100% suomalaisen lampaanvillaa. Karstalangasta neulot ja virkkaat puserot, jakut ja asusteet.  Lanka sopii erinomaisesti mm. suosittuun tikkuripaitaan ja muihin kalastajaneuleisiin. Kangaspuissa 2-säikeinen lanka sopii sekä loimeksi että kudelangaksi. Monikäyttöinen karstalanka sopii myös pesukoneessa huovutukseen.

Värjäämöttömän langan väri saadan sekoittamalla lampaanvillojen luonnonsävyjä keskenään. Langan valmistamisessa ei ole käytetty kemiallisisa käsittelyjä.

100% suomailasen lampaanvilla

100 g = 350 m, 140 tex x 2

Puikkosuositus: 2 - 2.5 mm

Käsinpesu, tuuletus

Valmistettu Suomessa

234
6
karstavilla-2-saikeinen-suomalainen-lampaanvilla-pirtin-kehraamo-luotolaisneule-tikkuripaita-luotolainen-kalastaja-neule-paita-pusero-tikkuröijytikkuroijy-lanka-luotolaispusero-kalastajaneule-paita-pusero-kalastaja-luotolainen-tikkuripaiat-suomalainen-lampaan-villa-lanka-pirtin-kehraamo-karstalankasuomalainen-lampaanvilla-lanka-karstalanka-karstavillalanka-tikkuri-neule-luotolainen-kalastajaneule-pirtin-kehraamo
Paino:
100 g
Arvostelut 0 arvostelua
UUTUUDET
12,60 €

Pirtin Kehräämön Karstavillalanka on 100% suomalaisen lampaanvillaa. Langasta neulot lämpimät, kestävät neuleet kuten tikkurineuleen. Sopii myös kudontaan.

35,00 €

KnitPron Symfonie Starter -puikkosetti mahdollistaa 9 eri puikkovaihtoehtoa. Pyöröpuikot mahtuvat pieneen tilaan ja on helpot kuljettaa mukana.