Pirtin Kehräämö Neulakinnaslanka
Pirtin Kehräämö Neulakinnaslanka

Pirtin Kehräämö Neulakinnaslanka

Pirtin Kehräämö
12,60 €
Sisältää alv. 24 %

Pirtin Kehräämön Neulakinnaslanka on z-kierteinen karstavillalanka. Lanka sopii erityisesti kinnasneulatekniikalla tehtäviin neuleisiin.

Tuote on tilapäisesti loppunut.
Saatavuus 0 kpl

Pirtin Kehräämön Neulakinnaslanka on z-kierteinen karstavillalanka. Lanka sopii erityisesti kinnasneulatekniikalla tehtäviin neuleisiin. Z-kierteisen langan kierre ei aukea työskennellessä kinnasneulalla, vaan saattaa jopa tiukentua, joten työskentely on helpompaa. Lanka on valmistettu suomalaisten lampaiden villasta ja värit ovat luonnollisia lampaanvillan sävyjä. Valmistuksessa ei ole käytetty kemiallisia käsittelyitä. Ei koinsuojausta.

100% suomalainen lampaanvilla

100 g = n 180 m, 180 tex x 3
Puikkosuositus: 3 - 4mm
Käsinpesu

123
neulakinnas-lanka-pirtin-kehraamo-z-kierreneulakinnaslanka_pirtin_kehraamo_kinnasneulalankaz_kierteinen_karstavillalanka_neulakinnas_lanka_suomalainen_lampaanvilla


Paino:
100 g
Arvostelut 5 1 arvostelu
Neulakinnaslanka
Paras lanka neulakintaisiin! Hienoa, että Anjalin sitä tilauksesta lähetti tuota pikaa :)

Arvostele tuote ja osallistu arvontaan!

Jaa mielipiteesi tuotteesta kanssamme. Voit jättää tuotearvostelun tuotetietojen yläpuolelta kohdasta "arvostelut". Klikkaa sitten sivun oikeasta reunasta kohtaa "kirjoita arvostelu". Arvostelua varten sinun ei tarvitse kirjautua. Voit arvostella tuotteen myös, jos olet tehnyt hankintasi kivijalkaliikkeestämme. 

 Arvomme joka kuukausi kaikkien verkkokauppaamme tuotearvostelun jättäneiden kesken yllätyspalkinnon. Arvontaan osallistuminen edellyttää tuotearvostelun lisäksi yhteystietolomakkeen täyttämistä.

Lomakkeelle pääset klikkaamalla tästä>>

Voittajaan olemme yhteydessä sähköpostitse.