Regia Aquarium Color 4-ply sukkalanka
Regia Aquarium Color 4-ply sukkalanka Regia Aquarium Color 4-ply sukkalanka Regia Aquarium Color 4-ply sukkalanka Regia Aquarium Color 4-ply sukkalanka Regia Aquarium Color 4-ply sukkalanka Regia Aquarium Color 4-ply sukkalanka Regia Aquarium Color 4-ply sukkalanka Regia Aquarium Color 4-ply sukkalanka Regia Aquarium Color 4-ply sukkalanka Regia Aquarium Color 4-ply sukkalanka Regia Aquarium Color 4-ply sukkalanka Regia Aquarium Color 4-ply sukkalanka

Regia Aquarium Color 4-ply sukkalanka

Schachenmayr / SMC / Regia
7,00 €
Sisältää alv. 24.00 %

Regia Aquarium Color on 4-säikeinen sukkalanka kirkkaissa väreissä. Yhdestä kerästä saat jopa koon 46 sukkaparin tai kaksi paria varrettomia sukkia.

Saatavuus 31 kpl

Regia Aquarium Color on 4-säikeinen sukkalanka kirkkaissa väreissä. Yhdestä kerästä saat jopa koon 46 sukkaparin tai kaksi paria varrettomia sukkia. Naisten M-koon puseroon tarvitset 5 kerää. Lanka sopii myös koneneulontaan. 

75% villa, 25% polyamidi

Tiheys: 30 s = 10 cm

Puikko- ja koukkusuositus: 2 - 3 mm

Valmistettu Italiassa

Rajoitettu erä!

118011811182
regia-aquarium-color-4-ply-lanka-sukkalankaregia-schachenmayr-sukkalanka-aquarium-color-neulelankaaquarium-color-sukkalanka-neule-lanka-villasukkalanka
118311841185
aquarium-regia-smc-lanka-sukkalanka-neulelanka-villasukatregia-aquarium-sukkalanka-neulelanka-villasekoitelanka-lankaregia-schachenmayr-aquarium-color-4-saikeinen-ohut-sukkalanka-neulelanka-koneneulonta-lanka
Paino:
100 g
Arvostelut 0 arvostelua
UUTUUDET
12,50 €

Katia Kirei on pehmeää merinovillaa. Kutittamaton lanka sopii myös herkälle iholle. Muhkeasta langasta neulot kirjoneulepuserot, kaarrokeneuleet ja asusteet.

32,00 €

Katia Concept Somnium on hurjan pehmeä yhdistelmä superfine alpakkaa ja puuvillaa. Pörröisessä langassa on myös pienen pieniä paljetteja. Kerästä huivi.

30,00 €

Katia Merino Baby Degradé on suloisen pehmeää merinovillaa. Lanka ei kutita herkintäkään ihoa. Yhdestä kerästä huivi, vauvanpeitto tai -unipussi.

4,55 €

Borgo de' Pazzi New Cedro on kauniskierteinen villalanka. Lanka on omiaan kirjoneuleissa kuten islantilaispaidoissa ja norjalaisneuleissa. Sopii kankaankudontaa

8,95 €

Schachenmayr Wash+Filz-it Fine Multicolor on huovutukseen sopiva monivärinen villalanka. Valmiit neuleet kutistuvat pesukoneessa huovutettaessa noin 30-40%.