Scheepjes Bamboo Soft
Scheepjes Bamboo Soft Scheepjes Bamboo Soft

Scheepjes Bamboo Soft

Scheepjes
4,00 €
Sisältää alv. 24.00 %

Scheepjes Bamboo Soft on pehmeä bambulanka isoihin ja pienempiin neuleisiin. Langassa on napakka kierre, joten se on myös helppoa virkattavaa.

Saatavuus 142 kpl

Scheepjes Bamboo Soft on pehmeä bambulanka isoihin ja pienempiin neuleisiin. Langassa on napakka kierre, joten se on myös helppoa virkattavaa. Värikartalta löytyvät upeat syvät värisävyt. Neulepuseroiden  ja -toppien lisäksi antibakteerinen ja imukykyinen bambulanka sopii myös tiskirätteihin ja pyyheliinoihin.

50% bambu, 50% puuvilla

50 g = 150 m

Tiheys: 27 s = 10 cm

Puikko- ja koukkusuositus: 3 - 3.5 mm

Hienopesu 40 asteessa

scheepjes_bamboo_soft_bambulanka_tiskirattilanka_varikartta
Paino:
50 g
Arvostelut 0 arvostelua
UUTUUDET
1,00 €

Puurengas makrametöihin ja askarteluun. Renkaan halkaisija 4.5. Vahattua puuta.

10,85 €

Opal Cotton Premium 2020 on pehmeä kesäsukkalanka raitaväreissä. Yhdestä kerästä sukkapari tai kaksi paria varrettomia.

9,95 €

Regia Cotton Cocktail Color on joustava kesäsukkalanka. Pehmeä villaton puuvillasukkalanka sopii myös villa-allergisille ja vegaaneille.

27,80 €

Katia Concept Silk Degrade on elegantti huivilanka kauniissa murretuissa sävyissä. Pehmeitä luonnonkuituja silkkiä, puuvillaa ja viskoosia.

25,90 €

Katia Concept Soft Lino on upea 100% pellavalanka, joka vaihtaa väriä säie kerrallaan. Yhdestä kerästä suuri huivi neulomalla tai virkaamalla.

19,50 €

Katia Harmonia on kauniskiiltoinen puuvillalanka liukuvissa väreissä. Yhdestä kerästä neulot tyttöjen kesätopin tai virkkaat keväisen huivin.