Scheepjes Bamboo Soft
Scheepjes Bamboo Soft Scheepjes Bamboo Soft

Scheepjes Bamboo Soft

Scheepjes
4,00 €
Sisältää alv. 24.00 %

Scheepjes Bamboo Soft on pehmeä bambulanka isoihin ja pienempiin neuleisiin. Langassa on napakka kierre, joten se on myös helppoa virkattavaa.

Saatavuus 151 kpl

Scheepjes Bamboo Soft on pehmeä bambulanka isoihin ja pienempiin neuleisiin. Langassa on napakka kierre, joten se on myös helppoa virkattavaa. Värikartalta löytyvät upeat syvät värisävyt. Neulepuseroiden  ja -toppien lisäksi antibakteerinen ja imukykyinen bambulanka sopii myös tiskirätteihin ja pyyheliinoihin.

50% bambu, 50% puuvilla

50 g = 150 m

Tiheys: 27 s = 10 cm

Puikko- ja koukkusuositus: 3 - 3.5 mm

Hienopesu 40 asteessa

scheepjes_bamboo_soft_bambulanka_tiskirattilanka_varikartta
Paino:
50 g
Arvostelut 0 arvostelua
UUTUUDET
7,50 € 9,95 €

Fortissima Cotton Stretch on pehmeä, joustava kesäsukkalanka vintage väreissä. Yhdestä kerästä polvisukat tai kaksi paria varrettomia.

11,90 €

Prym Ergonomics Carbon sukkapuikoissa on pisaranmuotoiset kärjet ja kolmiomainen varsi. Hiilikuidulla vahvistettua synteettistä materiaalia.

12,65 €

Prym Ergonomics Carbon sukkapuikoissa on pisaranmuotoiset kärjet. Materiaali kestävää hiilikuidulla vahvistettua synteettistä materiaalia.

4,88 € 6,10 €

Addin paksu virkkuukoukku on kevyttä muovia. Miellyttävän tuntuinen virkkuukoukku paksulle langalle. Koko on painettu koukkuun. Valmistettu Saksassa.

3,65 €

Konepestävä pehmeä sukkalanka teetee Pallas sopii kaikenlaisiin neuleisiin kuten sukkiin, lapasiin, jakkuihin ja puseroihin.

4,00 €

Konepestävä sukkalanka teetee Salla sopii kaikenlaiseen neulontaan ja virkkaukseen, kuten sukkiin, lapasiin, jakkuihin ja puseroihin.