Scheepjes Bamboo Soft
Scheepjes Bamboo Soft Scheepjes Bamboo Soft

Scheepjes Bamboo Soft

Scheepjes
4,00 €
Sisältää alv. 24.00 %

Scheepjes Bamboo Soft on pehmeä bambulanka isoihin ja pienempiin neuleisiin. Langassa on napakka kierre, joten se on myös helppoa virkattavaa.

Saatavuus 114 kpl

Scheepjes Bamboo Soft on pehmeä bambulanka isoihin ja pienempiin neuleisiin. Langassa on napakka kierre, joten se on myös helppoa virkattavaa. Värikartalta löytyvät upeat syvät värisävyt. Neulepuseroiden  ja -toppien lisäksi antibakteerinen ja imukykyinen bambulanka sopii myös tiskirätteihin ja pyyheliinoihin.

50% bambu, 50% puuvilla

50 g = 150 m

Tiheys: 27 s = 10 cm

Puikko- ja koukkusuositus: 3 - 3.5 mm

Hienopesu 40 asteessa

scheepjes_bamboo_soft_bambulanka_tiskirattilanka_varikartta
Paino:
50 g
Arvostelut 0 arvostelua
UUTUUDET
10,70 €

AddiNovel pitsipyöröpuikot on ergonomisesti muotoiltu. Puikon pinta on epätasainen, joten siitä on helpompi pitää kiinni. Silmukat kulkevat puikoilla sujuvasti.

15,90 €

Teetee Rainbow Colibri on pehmeä liukuvärjätty puuvillasekoitelanka. Yhdestä kerästä suuri huivi. Huivin ohjeen saat langan mukana.

6,95 €

Katia Concept Boheme on pehmeää puuvillaa ja hamppua pastellin sävyissä. Ohuemmat ja paksummat kohdat langassa luovat hauskan efektin kirjavaan lankaan.

6,95 €

Katia Seacell Cotton on pehmeää puuvillaa ja kauniskiiltoista merilevästä valmistettua lyocellia. Lanka sisältää aminohappoja, mineraaleja ja vitamiineja.