Schoeller+Stahl Fortissima Cotton Stretch Frische Brise -kesäsukkalanka
Schoeller+Stahl Fortissima Cotton Stretch Frische Brise -kesäsukkalanka

Schoeller+Stahl Fortissima Cotton Stretch Frische Brise -kesäsukkalanka

Schoeller + Stahl
12,50 €
Sisältää alv. 24.00 %

Fortissima Cotton Stretch on pehmeä, joustava kesäsukkalanka raitaväreissä. Yhdestä kerästä polvisukat tai kaksi paria varrettomia. Sopii myös koneneulontaan.

Saatavuus 20 kpl

Fortissima Cotton Stretch on pehmeä, joustava kesäsukkalanka. Frische Brise -lajitelman värit muodostavat raitaa. Konepestävästä langasta neulot sukkien ohella muutkin kevyet neuleet. Lanka sopii myös koneneulontaan. Yhdestä kerästä polvisukat tai kaksi paria varrettomia. Pyydä ohje lankatilauksesi mukana.

Lataa villasukkien perusohje ja kokotaulukko ohuelle langalle tästä.

100 g = 460 m

41% puuvilla, 39% villa, 13% polyamidi, 7% polyesteri

Tiheys: 32 s = 10 cm

Puikko- ja koukkusuositus: 2½ - 3 mm

Villapesu 30 asteessa

Rajoitettu erä!

kesasukkalanka-joustava-puuvillalanka-schoeller-stahl-fortissima-cotton-stretch-frische-brise-lanka
Paino:
100 g
Arvostelut 0 arvostelua
UUTUUDET
59,50 €

Lykke mangopuiset vyyhdinpuut pitävät lankavyyhdin paikoillaan kerittäessä lankaa vyyhdeltä keräksi. Puut kiinnitetään helposti pöytään kerimisen ajaksi.

6,85 €

Borgo de Pazzi Hemp 100 on ohut hamppulanka neulontaan, virkkaamiseen ja kudontaan. Kauniskiiltoisesta luonnonkuidusta valmistuvat pitsihuivit ja kevyet neuleet

14,50 €

Schachenmayr Summer Stripes on kevyt puuvillasekoite kesän ja kevään neuleisiin, huiveihin ja asusteisiin. Yhdestä kerästä huivi. Ohje vyötteessä.

12,50 €

Lykky on 100%:nen pellavalanka virkkaamiseen. Kauniskiiltoisesta pellavasta valmistuvat upeat pöytäliinat, verhot, päiväpeitteet, reunapitsit ym. virkkuutyöt.

9,80 €

Regian Cotton Uni on ohut puuvillalanka neulontaan ja virkkaamiseen. Joustava puuvillalanka sopii puseroihin, vauvaneuleisiin, huiveihin ja kesäsukkiin.