Smc Catania Fine
Smc Catania Fine Smc Catania Fine Smc Catania Fine Smc Catania Fine

Smc Catania Fine

Schachenmayr / SMC / Regia
3,45 €
Sisältää alv. 24.00 %

Pehmeä Schachenmayr Catania Fine on ohuempi merseroitu puuvillalanka. Kauniisti kiiltävä napakkakierteinen lanka sopii erityisesti virkkauslangaksi.

Saatavuus 20 kpl

Pehmeä Schachenmayr Catania Fine on ohuempi merseroitu puuvillalanka. Kauniisti kiiltävä napakkakierteinen lanka sopii erityisesti virkkauslangaksi, mutta myös käsin- ja koneneulontaan.

100% merseroitu puuvilla

50 g = 165 m

Tiheys: 28 s = 10 cm

Koukku- ja puikkosuositus: 2 - 3 mm

Hienopesu 40 asteessa

Catania Finen kaveriksi sopii Madame Tricote Almina, josta löydät lisää värejä.

2803651011
schachenmayr_originals_catania_fine_merseroitu_puuvilla_virkkauslankasmc_catania_fine_ohuempi_puuvillalanka_virkkaamiseen_neulontaan_koneneulontaansmc_catania_fine_kiiltävä_puuvillalanka_napakkakierteinen_virkkauslanka


Rajoitettu erä! Värit poistuvat värikartalta.

Paino:
50 g
Arvostelut 0 arvostelua
UUTUUDET
10,05 €

Perfect Premium on pehmeä dk-vahvuinen sukkalanka sukkiin, lapasiin, villatakkeihin, -puseroihin ym. Vyötteessä sukkien kokotaulukko.

9,00 €

Perfect Basic on pehmeä sukkalanka sukkiin, lapasiin, villatakkeihin, -puseroihin ym. Basic on konepestävää vahvistettua villaa.Vyötteessä sukkien kokotaulukko.

6,95 €

Gründlin Hot Socks Pearl on ylellisen pehmeää kashmiria ja merinovillaa. 4-säikeinen sukkalanka on ihanteellinen myös vauvaneuleisiin, huiveihin ym.

11,90 €

Opal Lucky on hienoisesti kimalteleva 4-säikeinen sukkalanka. Pehmeä lanka sopii myös suurempiin neuleisiin.

1,50 €

Heijastavilla akryylihelmillä viimeistelet neule- ja virkkuutyösi. Kiinnitä helmiä koristeeksi tai käytä yksin esim. laukkuun kiinnitettäviin koruihin yms.

10,00 €

Anjalinin oma mäntypuinen puikkomitta lahjarasiassa. Sydämenmuotoisella puikkomitalla tarkistat puikkojen oikean koon helposti. Kiva lahja neulojalle.