Smc Catania Fine
Smc Catania Fine Smc Catania Fine Smc Catania Fine Smc Catania Fine

Smc Catania Fine

Schachenmayr / SMC / Regia
3,45 €
Sisältää alv. 24.00 %

Pehmeä Schachenmayr Catania Fine on ohuempi merseroitu puuvillalanka. Kauniisti kiiltävä napakkakierteinen lanka sopii erityisesti virkkauslangaksi.

Saatavuus 15 kpl

Pehmeä Schachenmayr Catania Fine on ohuempi merseroitu puuvillalanka. Kauniisti kiiltävä napakkakierteinen lanka sopii erityisesti virkkauslangaksi, mutta myös käsin- ja koneneulontaan.

100% merseroitu puuvilla

50 g = 165 m

Tiheys: 28 s = 10 cm

Koukku- ja puikkosuositus: 2 - 3 mm

Hienopesu 40 asteessa

Catania Finen kaveriksi sopii Madame Tricote Almina, josta löydät lisää värejä.

2803651011
schachenmayr_originals_catania_fine_merseroitu_puuvilla_virkkauslankasmc_catania_fine_ohuempi_puuvillalanka_virkkaamiseen_neulontaan_koneneulontaansmc_catania_fine_kiiltävä_puuvillalanka_napakkakierteinen_virkkauslanka


Rajoitettu erä! Värit poistuvat värikartalta.

Paino:
50 g
Arvostelut 0 arvostelua
UUTUUDET
9,90 €

Katia Jaipur Socks on pehmeä, joustava kesäsukkalanka liukuvissa väreissä. Konepestävästä langasta neulot sukkien ohella muutkin kevyet neuleet.

16,90 €

Teetee Rainbow Baby on pumpulin pehmeä lanka vauvan herkkää ihoa vasten. Riittoisasta lankakakusta neulot raidallisen vauvan peiton.

17,50 €

Teetee Rainbow with mohair on pehmeä, pörröinen lankakakku liukuvissa väreissä. Riittoisasta langasta neulot yhdestä kerästä kevyen huivin tai ponchon.

24,90 €

Teeteen Rainbow with wool lankakakku sisältää pehmeitä luonnonmateriaaleja. Liukuvärjätyn langan väriraportti on pitkä. Yhdestä kerästä suuri huivi.

8,45 €

Sublimen Baby Cashmere Merino Silk dk on unelman pehmeä vauvalanka. Lämpimiä luonnonkuituja; merinovillaa, silkkiä ja kashmiria koko perheen neuleisiin.

6,90 €

Teetee sukkalehdessä on sukkia neljään vuodenaikaan. Lehdessä on 13 sukkamallia. Ohjeita perussukkiin, palmikko- ja pitsisukkiin sekä kirjoneulesukkiin.