SMC Cleany
SMC Cleany SMC Cleany

SMC Cleany

3,30 €
Sisältää alv. 24.00 %

SMC Cleany tekee siivouksestakin hauskaa. Pirteän hauskat tiskirätit ja Tawashi-pesusienet neulot ja virkkaat Cleanysta nopeasti. Soveltuu astioidenpesuun.

Saatavuus 20 kpl

SMC Cleany tekee siivouksestakin hauskaa. Pirteän hauskat tiskirätit ja Tawashi-pesusienet neulot ja virkkaat Cleanysta nopeasti. Cleany soveltuu astioiden ja kattiloiden pesuun. Kestävästä polyesteristä valmistettu lanka ei ime tuoksuja ja sen voi pestä koneessa 60 asteessa. Langan mukana saat ohjeet virkattuun sydämeen.

50 g = 43 m

100% polyesteri

Puikko- ja koukkusuositus: 4 - 5 mm

Konepesu 60 asteessa

Rajoitettu erä!

22253034
smc_cleany_tiskirattilanka_pesusieni_langatschachenmayr_cleany_tiskirättilanka_langatschachenmayr_cleany_tawashi_pesusieni_astioiden_pesutiskirattilanka_siivous_liina_pyyhe_langat_smc_cleany
356570
cleany_polyesteri_lanka_tiskilangatcleany_siivous_rätti_langat_tiski_ratti_lankatawashi_virkattu_pesusieni_smc_cleany_lanka_tiskisieni
virkattu_sydän_tiskisieni_pesusieni_smc_cleany_tiskirattilanka
Langan mukana saat ohjeen virkattuun sydämeen.
Paino:
50 g
Arvostelut 0 arvostelua
UUTUUDET
11,00 €

SMC Ombré Dream on pehmeä liukuvärjätty bouclé-lanka isolla 200 g:n kerällä. Yhdestä kerästä neulot helpon ponchon. Ohje langan mukana.

23,60 €

Virkkuukoukkusetissä on 10 ergonomista koukkua. Koukun varsi on pehmeä ja koko on stanssattu varteen. Kiva lahja niin aloittelijalle kuin himovirkkaajallekin.

3,30 €

SMC Cleany tekee siivouksestakin hauskaa. Pirteän hauskat tiskirätit ja Tawashi-pesusienet neulot ja virkkaat Cleanysta nopeasti. Soveltuu astioidenpesuun.

3,00 €

DMC:n Mouliné Light effects muliinilanka hohtaa pimeässä. Käytä esim. korostamaan kirjontatyön yksityiskohtia. 6-säikeinen lanka 8m:n tokalla.

7,40 €

Adriafil Primula on erittäin pehmeää extra fine merinovillaa, joka soveltuu herkimmällekin iholle. Konepestävä lanka sopii herkimmällekin iholle.

10,05 €

Perfect Premium on pehmeä dk-vahvuinen sukkalanka sukkiin, lapasiin, villatakkeihin, -puseroihin ym. Vyötteessä sukkien kokotaulukko.