SMC Ombré Dream
SMC Ombré Dream SMC Ombré Dream SMC Ombré Dream SMC Ombré Dream SMC Ombré Dream SMC Ombré Dream SMC Ombré Dream

SMC Ombré Dream

Schachenmayr / SMC / Regia
11,00 €
Sisältää alv. 24.00 %

SMC Ombré Dream on pehmeä liukuvärjätty bouclé-lanka isolla 200 g:n kerällä. Yhdestä kerästä neulot helpon ponchon. Ohje langan mukana.

Saatavuus 34 kpl

SMC Ombré Dream on pehmeä liukuvärjätty bouclé-lanka 200 g:n kerällä. Yhdestä kerästä neulot helpon ponchon. Ohje langan mukana.

200 g = 500 m

90% akryyli, 10% polyamidi

Tiheys: 12 s = 10 cm

Puikko- ja koukkusuositus: 6 mm

Villapesu 30 asteessa

Rajoitettu erä!

8081828384
smc_schachenmayr_liukuvarjatty_akryyli_lankasmc_ombre_dream_raitalanka_ponchoonsmc_ombre_dream_liukuvarjatty_buklee_lankasmc_ombre_dream_liukuvarjatty_neule_lankaschachenmayr_ombre_dream_boucle_lanka
smc_ombre_dream_neulottu_poncho_ohje
Ohjeen kuvan ponchoon saat langan mukana.
Paino:
200 g
Arvostelut 0 arvostelua
UUTUUDET
11,00 €

SMC Ombré Dream on pehmeä liukuvärjätty bouclé-lanka isolla 200 g:n kerällä. Yhdestä kerästä neulot helpon ponchon. Ohje langan mukana.

23,60 €

Virkkuukoukkusetissä on 10 ergonomista koukkua. Koukun varsi on pehmeä ja koko on stanssattu varteen. Kiva lahja niin aloittelijalle kuin himovirkkaajallekin.

3,30 €

SMC Cleany tekee siivouksestakin hauskaa. Pirteän hauskat tiskirätit ja Tawashi-pesusienet neulot ja virkkaat Cleanysta nopeasti. Soveltuu astioidenpesuun.

3,00 €

DMC:n Mouliné Light effects muliinilanka hohtaa pimeässä. Käytä esim. korostamaan kirjontatyön yksityiskohtia. 6-säikeinen lanka 8m:n tokalla.

7,40 €

Adriafil Primula on erittäin pehmeää extra fine merinovillaa, joka soveltuu herkimmällekin iholle. Konepestävä lanka sopii herkimmällekin iholle.

10,05 €

Perfect Premium on pehmeä dk-vahvuinen sukkalanka sukkiin, lapasiin, villatakkeihin, -puseroihin ym. Vyötteessä sukkien kokotaulukko.