SMC Mohair Dream
SMC Mohair Dream SMC Mohair Dream

SMC Mohair Dream

Schachenmayr / SMC / Regia
8,00 €
11,30 €
Sisältää alv. 24.00 %

SMC Mohair Dream on huivilanka. Langan värimaailma on hempeä ja lankakakussa värit raidoittuvat kauniisti. Yhdestä kakusta neulot tai virkkaat ison huivin.

Saatavuus 5 kpl

SMC Mohair Dream on ohuehko neulelanka raitaväreissä. Pehmeä ja riittoisa lanka sopii erityisesti huiveihin. Yhdestä kerästä riittää isoonkin huiviin. Langan vyötteessä on ohje neulottuun kolmiohuiviin saksaksi. Pyydettäessä saat ohjeen myös suomenkielisenä.

150 g = 810 m

84% akryyli, 8% villa, 8% alpakka

Tiheys: 24 s = 10 cm

Puikkosuositus:3½ - 4  mm

Villapesu 30 asteessa

Rajoitettu erä!

80 Koralli/beige81 lila/vaal.pun/harmaa82 Pink/lila
83 turkoosi/beige84 farkku/roosa/beige85 musta/harmaa/beige


Paino:
150 g
Arvostelut 0 arvostelua
UUTUUDET
10,70 €

AddiNovel pitsipyöröpuikot on ergonomisesti muotoiltu. Puikon pinta on epätasainen, joten siitä on helpompi pitää kiinni. Silmukat kulkevat puikoilla sujuvasti.

15,90 €

Teetee Rainbow Colibri on pehmeä liukuvärjätty puuvillasekoitelanka. Yhdestä kerästä suuri huivi. Huivin ohjeen saat langan mukana.

6,95 €

Katia Concept Boheme on pehmeää puuvillaa ja hamppua pastellin sävyissä. Ohuemmat ja paksummat kohdat langassa luovat hauskan efektin kirjavaan lankaan.

6,95 €

Katia Seacell Cotton on pehmeää puuvillaa ja kauniskiiltoista merilevästä valmistettua lyocellia. Lanka sisältää aminohappoja, mineraaleja ja vitamiineja.