teetee Rainbow Fun, huivilanka
teetee Rainbow Fun, huivilanka

teetee Rainbow Fun, huivilanka

teetee
12,50 €
15,90 €
Sisältää alv. 24.00 %

Teetee Rainbow Fun on pehmeä raidoittuva puuvillasekoitelanka. Yhdestä kerästä neulot tai virkkaat suuren huivin. Ohjeita saatavilla.

Saatavuus 11 kpl

Teetee Rainbow Fun on pehmeä raidoittuva puuvillasekoitelanka. 4-säikeinen lanka raidoittuu vaihtamalla väriä säie kerrallaan. Miellytävän tuntuisesta puuvillasekoitteesta neulot ja virkkaat kesäiset puserot, topit ja tunikat. Yhdestä kerästä suuri huivi. Ohjeita saatavilla.

150 g = 600 m

50% puuvilla, 50% akryyli

Puikkosuositus: 4 mm

Tiheys: 18 s = 10 cm

HIenopesu 40 asteessa

211
huivilanka-teetee-rainbow-fun-puuvilla-raita-lanka-lankakakku-pitsihuivihuivilangat-teetee-rainbow-fun-raidoittuva-puuvilla-lanka
Pyydä haluamasi huiviohje lankatilauksesi lisätietoja-kohdassa.
neulottu_pitsihuivi_kolmiohuivi_ohje_teetee_rainbow_huivilanka_lankakakkuainaoikein_neulottu_huivi_kolmiohuivi_ohje_teetee_rainbow_lankakakkuteetee_rainbow_pintaneule_kuvioitu_huivi_poikittain_neulottu_huivi_ohje_teetee_rainbow
Neulottu pitsihuiviAinaoikein-huiviPintaneule-huivi
Paino:
220 g
Arvostelut 0 arvostelua
UUTUUDET
4,45 €

Istex Lettlopista neulot kauniit islantilaiset kirjoneuleet. Islantilainen villa sopii hyvin ulkoiluneuleiisin sillä se hylkii kosteutta, on lämmin ja hengittäv

9,50 €

Koristele pipot, ponchot, huivit ja muut asusteet suloisen pehmoisilla tekoturkistupsuilla. Tupsun halkaisija noin 6 cm.

8,00 €

KnitPron Zingit on kevyet ja kestävät alumiinipuikot. Hauskan värisillä puikoilla on ilo neuloa.

8,00 €

KnitPron Zingit on kevyet ja kestävät alumiinipuikot. Hauskan värisillä puikoilla on ilo neuloa.

10,20 €

Prymin Ergonomics pyöröpuikoissa on pisaranmuotoiset kärjet ja kolmiomainen varsi. Muovipäällystetty teräskaapeli ei kierry spiraalille. Höyhenenkevyet puikot.

6,50 €

Heijastavilla akryylihelmillä viimeistelet neule- ja virkkuutyösi. Kiinnitä helmiä koristeeksi tai käytä yksin esim. laukkuun kiinnitettäviin koruihin yms.