Viskoosilangat (bambu, lyocell)

5 Tuotetta

Viskoosimenetelmällä valmistetaan lankoja selluloosamuuntokuiduista kuten bambu, lyocell, raion, modaali. Viskoosi langat laskeutuvat kauniisti, ovat hengittäviä ja pitävät ihon kuivan tuntuisena. Bambulangat valmistetaan bambuviskoosista. Bambu luonnostaan antibakteerinen eikä sido itseensä hajuja. Siksi se on suosittu erityisesti tiskirättilankana ja pesimissä. Bambu on silkin kaltainen luonnon oma termostaatti ja sille on ominaista kaunis kiilto. Bambulanka on laskeutuvaa ja miellyttävä käyttää. Siitä neulot miellyttävät ihoa hellivät neuleet.

Lyocell on bambun kaltainen ekologisesti tuotettu biohajoava kuitu. Lyocell on myös antibakteerinen ja hyvin kosteutta imevä, joten se on omiaan myös tiskirätti-langaksi. Eukalyptuspuusta valmistettua Lyocellia myydään myös kauppanimellä Tencel.


  • Näkymä

Arvostele tuote ja osallistu arvontaan!

Jaa mielipiteesi tuotteesta kanssamme. Voit jättää tuotearvostelun tuotetietojen yläpuolelta kohdasta "arvostelut". Klikkaa sitten sivun oikeasta reunasta kohtaa "kirjoita arvostelu". Arvostelua varten sinun ei tarvitse kirjautua. Voit arvostella tuotteen myös, jos olet tehnyt hankintasi kivijalkaliikkeestämme. 

 Arvomme joka kuukausi kaikkien verkkokauppaamme tuotearvostelun jättäneiden kesken yllätyspalkinnon. Arvontaan osallistuminen edellyttää tuotearvostelun lisäksi yhteystietolomakkeen täyttämistä.

Lomakkeelle pääset klikkaamalla tästä>>

Voittajaan olemme yhteydessä sähköpostitse.