DMC
DMC -merkki on tunnettu erityisesti kirjontalangoista, neulelangoista ja käsityötarvikkeista sekä kirjontapaketeista.
  • Näkymä
3,45 €

DMC:n iloisen värisissä virkkuukoukuissa on ergonominen pehmeä varsi ja alumiininen koukkuosa. Koukun koko on stanssattu, joten se ei kulu pois.

10,70 €

DMC City Kirjontapaketeissa on kaikki tarvittava kirjontatyön aloittamiseen. Valmis paketti on myös kiva antaa lahjaksi.

6,50 €

DMC Natura Linen on yhdistelmä luonnonkuituja: Pellavaa, viskoosia ja puuvillaa. Rouhealta näyttävä lanka on pehmeää ja väritykseltään kevyesti meleerattu.

34,90 €

DMC Sheep - käsityö- / neulekassissa kulkevat matkassa mukana keskeneräiset neuleet, langat, puikot ja käsityötarvikkeet. Väreinä vaaleanpunainen ja harmaa.

13,80 €

DMC Sheep Virkkuukoukkusetissä on 5 eri kokoista koukkua pakattuna kankaiseen koukkukoteloon. Ergonomisissa koukuissa on soft grip -varsi ja alumiininen koukku.

0,75 € 2,80 €

DMC:n kauniisti kiiltävä 4-säikeinen kirjontalanka / nimikoimislanka kestää 95 asteen konepesun. Karjalankirjontaan, kansallispukuihin, ristipistoihin ym.

7,90 €

DMC Kirjontapaketeissa on kaikki tarvittava kirjontatyön aloittamiseen. Valmis paketti on myös kiva antaa lahjaksi.

8,80 €

DMC neliö kirjontakehys kankaan pingotukseen. Sopii erityisesti avuksi tuftaukseen. Valkoista muovia.

9,90 €

DMC Nova Vita on kierrätyspuuvillasta valmistettu lanka, joka sopii erityisesti macrametöihin ja virkkaamiseen.

8,95 €

DMC Natura Just Cotton XL sopii erityisesti makrametöihin ja tuftaamiseen. Pehmeästä puuvillalangasta virkkaat ja neulot myös kodin sisustustekstiilit.

5,75 €

DMC:n jäljentämispapereilla siirrät kirjottavan kuvion kankaalle. Toimii sekä tummiin että vaaleisiin kankaisiin. Paketissa on 4 kpl paperia (21,5 x 28,5 cm).

19,20 €

DMC:n Tuftausneula käsintuftaukseen. Voit käyttää tuftaustyöhön eripaksuisia lankoja ja nauhoja.

3,95 €

DMC Special Dentelles on täydellinen lanka siroihin virkkaustöihin, frivolitee eli käpypitseihin ja nypläykseen. Nenäliinojen reunapitsit, pöytäliinat jne.

5,55 €

DMC Konekirjontalanka sopii myös nypläykseen. Vahvuus 50. Kerässä on 500 m. 100% merseroitu puuvilla. Valmistettu Ranskassa.

5,60 €

DMC:n metallisena hehkuva kirjontalanka käsinkirjontaan. Kirjo näyttävät yksityiskohdat kirjontatöihisi hopea- tai kultalangalla.

3,50 €

Dmc:n kauniisti kiiltävä 4-säikeinen kirjontalanka / nimikoimislanka kestää 95 asteen konepesun. Kirjo esim. nimikirjaimet pyyheliinoihin ja lakanoihin.

3,50 €

DMC:n kauniisti kiiltävä 4-säikeinen kirjontalanka / nimikoimislanka kestää 95 asteen konepesun. Karjalankirjontaan, kansallispukujen yksityiskohtiin, ristipist

13,70 €

Paketissa 4 eri kokoista frivoliteneulaa neulapitsin tekemiseen, langanpujotin, säilytysputki sekä kuvaohjeet pistoihin ja korvakoruihin.

8,25 €

DMC Petra on kauniskiiltoinen ohut puuvillalanka virkkaamiseen. Langan kaunis kierre on helmilangoista tuttu.

1,85 €

DMC:n kauniin kiiltävät 6-säikeiset muliiinilangat kestävät 95 asteen konepesun. Voit jakaa langan ja esimerkiksi kirjoa vain kahdella säikeellä.

8,90 €

DMC:n Cordonnet Special on täydellinen lanka siroihin virkkaustöihin, frivolitee eli käpypitseihin ja nypläykseen kuten nenäliinojen reunapitsit, pöytäliinat ym

9,90 €

Kauniskiiltoinen DMC:n Helmilanka 5 isommassa 25 g:n vyyhdissä. Hardangerkirjontaan, pujottelukirjontaan, kanavatöihin jne.

5,60 €

Kauniskiiltoinen DMC:n Helmilanka 8 kerällä. Kaikenlaiseen kirjontaan ja virkkaamiseen. Lanka kestää konepesun 95 asteessa.100 % puuvilla

3,15 €

Kauniskiiltoinen DMC Helmilanka. Hardangerkirjontaan, koruompeluun ja vohvelikankaille ym. 100% puuvilla. Lanka kestää konepesun 95 asteessa.